Content


Här hittar du information, tips och råd inom AI for Marketing i form av White Papers från partners och intervjuer eller liknande med några av talarna på konferensen.

Topp 9 trender som boomar 2019

Artificiell intelligens kan redan köra bilar, hämta information från Wikipedia och boka frisörtider åt oss. Men det är bara början. Bisnode har samlat topp 9 AI-innovationer som Sverige och världen kommer ha fullt fokus på under 2019 – och som garanterat kommer skaka om och revolutionera näringslivet.

Läs mer här

Kom igång med programmatic

Tidpunkten för att börja med programmatic har aldrig varit bättre. Enbart 63 % av B2B-marknadsförare tillämpar för tillfället den här typen av annonsering, vilket innebär att marknaden ännu inte är mättad. Det ger dig konkurrensfördelar både affärsmässigt och på den digitala marknaden.

Läs mer här

5 personaliseringstrender

Eric Langenskiöld har summerat 5 trender inom personalisering; Personlig integritet är döende. Maskiner skapar alltmer och allt bättre innehåll. Filterbubblor ersätts av beslutsbubblor. Super-personalisering ökar. Och röststyrning är redo för ”prime time”.

Läs mer här

AI podden med Ather Gattami

AI-podden är Sveriges populäraste teknikpodd och en samlingsplats som belyser utvecklingen ut i samhället med gäster från samhällets alla håll. Huvudtalare i podden är Ather Gattami som kommer att tala på konferensen.

Lyssna på avsnitten här